Wij zijn elke zondag geopend

Ons verhaal

Wij zijn Bianca & Arjan van den Broek

Sinds 1997 runnen wij de Spieghelhoeck gelegen aan de Hoogbraak 17 te Baarle-Nassau. Het enclavedorp waar de Nederlands/Belgische grens zigzaggend doorheen loopt. Altijd inspelen op wat er NU gaande is op het gebied van interieur: robuust, landelijk, stoer, industrieel, kleurrijk. Wees welkom om de Spieghelhoeck-sfeer te proeven op een steenworp van België.

Groetjes,

Bianca & Arjan

'Zelf creëren en mensen helpen geeft ons energie'

Wat wij bieden in oud en nieuw hout is zeer divers: tafels van robuust oud hout op maat, kasten, tv-dressoirs, oude krukjes, etc. Uiteraard ook woonaccessoires zoals hoorns, vachten, houten kandelaars, schedels en nog veel meer. En niet te vergeten onze stoelen en lounge-banken. Die zitten (liggen) heerlijk! Dit alles wordt in het zonnetje gezet door ons grote aanbod aan sfeerverlichting.

Daarnaast verkopen en leggen wij houten vloeren. Ook multiplanken die uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming. Naast planken ook leverbaar in visgraad motief.

Meubels pimpen is helemaal hot! U wilt dit ook, maar u heeft er de tijd niet voor of u vindt zichzelf niet creatief/handig genoeg? Wij restylen uw meubel met liefde & plezier. Geheel naar uw wens binnen onze mogelijkheden. Ook kunnen wij u adviseren indien u toch graag zelf aan de slag gaat. De benodigde producten hebben we in onze winkel te koop.

Arjan van den Broek
Ingangsbord Spieghelhoeck

Leuk weetje

Aan de Dorpsstraat 60 te Chaam is nog een Spieghelhoeck. Hier hebben Arjans ouders Kees & Lieke van den Broek begin jaren ’80 de 1e winkel geopend. Deze winkel is vernoemd naar de buurt waar de Dorpsstraat 60 toe behoort. De buurt staat in de geschiedenisboeken beschreven als “de Spieghelhoeck”. Met gh en ck. De originele oud-Nederlandse spelling. Niet handig voor de zoekmachines op internet. Maar desalniettemin hebben wij onze authentieke naam “Spieghelhoeck” met trots meegenomen naar Baarle.

Wij zijn continue op zoek naar unieke items

Wat wij bieden in oud en nieuw hout is zeer divers: Tafels op maat, side-tables, stoelen, tv-dressoirtjes, krukjes, etc. Uiteraard ook accessoires zoals hoorns, huiden, kandelaars, schedels, etc. En niet te vergeten onze lounge-banken. Die zitten (liggen) heerlijk! Dit alles wordt in het zonnetje gezet door ons grote aanbod aan (sfeer)verlichting.

Vloerkleden van Spieghelhoeck

Vloerkleden

Bekijk onze prachtige vloerkleden van hoge kwaliteit.

Tafels

Tafels

Mooie robuuste tafels die perfect thuishoren in een landelijk interieur.

Stoelen

Stoelen

Diverse stoelen in landelijke stijl.

Over ons

Sinds 1997 is de Spieghelhoeck een begrip in Baarle-Nassau. De winkel voor jouw interieur. Wees welkom in de Spieghelhoeck op een steenworp afstand van België.

Openingstijden

Maandag: geslotenDinsdag: geslotenWoensdag: 11.00 - 17.00Donderdag: 11.00 - 17.00Vrijdag: 11.00 - 17.00Zaterdag: 11.00 - 17.00Zondag: 11.00 - 17.00

Contact

Hoogbraak 175111 CS Baarle-NassauNederlandTel: +31 (0)13 507 7280Email: info@spieghelhoeck.nl

Spieghelhoeck ©