Wij zijn elke zondag geopend

Meubelrenovatie

Met veel liefde, zorg en passie knappen wij uw meubels weer op

Ieder meubelstuk heeft een verhaal en het is soms moeilijk om hiervan afscheid te moeten nemen. Wij zorgen ervoor dat u nog lang kunt blijven genieten van uw geliefde meubelstuk door deze op te knappen.

Zaag voor het renoveren van meubels

Wij transformeren uw meubelstuk in iets moois

Bent u uitgekeken naar uw oude meubelstuk, doe deze dan niet direct weg. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden om uw oude meubelstuk weer te laten herleven. Zo zijn wij in staat om een meubelstuk een geheel nieuwe functie te geven in uw huis.

Renoveren van meubels

Soms is een likje verf al genoeg

Wij voorzien uw meubelstukken graag weer van een likje verf zodat deze er weer als nieuw uit komt te zien. Dit doen wij door de oude verflagen te verwijderen en te voorzien van een was- of olielaag of door een geheel nieuwe kleur aan te brengen waardoor het weer zijn glans terugkrijgt.

Renoveren van meubels

Wij geven u graag advies en verkopen de benodigde producten

Wilt u graag zelf aan de slag dan geven wij u graag advies. Ook kunt u bij ons terecht voor de benodigde producten waarmee u uw meubelstukken weer tot leven brengt.

Projecten waar wij trots op zijn

Voor renovatie van dressoirNa renovatie van dressoir
Voor renovatie van kastNa renovatie van kast
Voor renovatie van kastjeNa renovatie van kastje

Over ons

Sinds 1997 is de Spieghelhoeck een begrip in Baarle-Nassau. De winkel voor jouw interieur. Wees welkom in de Spieghelhoeck op een steenworp afstand van België.

Openingstijden

Maandag: geslotenDinsdag: geslotenWoensdag: 11.00 - 17.00Donderdag: 11.00 - 17.00Vrijdag: 11.00 - 17.00Zaterdag: 11.00 - 17.00Zondag: 11.00 - 17.00

Contact

Hoogbraak 175111 CS Baarle-NassauNederlandTel: +31 (0)13 507 7280Email: info@spieghelhoeck.nl

Spieghelhoeck ©