Over ons

Wij zijn Arjan & Bianca van den Broek,

Sinds 1997 runnen wij  “de Spieghelhoeck”  gelegen aan Hoogbraak 17 te Baarle-Nassau. Het enclavedorp waar de Nederlands/Belgische grens zigzaggend doorheen loopt. Altijd inspelend op wat er  NU  gaande is op het gebied van inrichting. Hoofdzakelijk spreken we nu over Landelijk Wonen en Lifestyle.

Wat wij bieden  in oud en nieuw hout is zeer divers: Tafels op maat, side-tables, stoelen, tv-dressoirtjes, krukjes, etc.  Uiteraard ook accessoires zoals hoorns, huiden, kandelaars, schedels, etc. En niet te vergeten onze lounge-banken. Die zitten (liggen) heerlijk! Dit alles wordt in het zonnetje gezet door ons grote aanbod aan (sfeer)verlichting.

Daarnaast verkopen en leggen wij houten plankenvloeren. Ook multiplanken die uitermate geschikt zijn voor op vloerverwarming. Naast planken ook leverbaar  in visgraad motief

Meubels pimpen is helemaal hot. U wilt dit ook, maar u heeft er de tijd niet voor of u vindt zichzelf niet creatief/handig genoeg? Wij restylen uw meubel met liefde & plezier. Geheel naar uw wens binnen onze mogelijkheden. Ook kunnen wij u adviseren indien u toch graag zelf aan de slag gaat. De benodigde producten hebben we in onze winkel te koop.

Wees welkom om  “de Spieghelhoeck-sfeer”  te proeven op een steenworp van België.

Arjan & Bianca

PS: Leuk weetje. Op Dorpsstraat 60 te Chaam is nog een Spieghelhoeck. Hier hebben Kees & Lieke van den Broek begin jaren ‘80 de 1e winkel geopend. Deze winkel is vernoemd naar de buurt waar Dorpsstraat 60 toe behoort. Deze buurt staat in de geschiedenisboeken beschreven als  ‘de Spieghelhoeck’. Met  gh  en  ck. De originele Oud-Nederlandsche spelling. Niet handig voor de zoekmachines op internet. Maar desalniettemin hebben wij onze authentieke naam  “Spieghelhoeck”  met trots meegenomen naar Baarle.

WINKELADRES:

Hoogbraak 17
5111 CS  Baarle-Nassau
Nederland

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 10:00 – 17:00
Maandag: gesloten